10 oktober, 2019
Slag1Gymauktioner premiumlistad på Grossist.se

Slag1Gymauktioner premiumlistad på Grossist.se

Slag1Gymauktioner AB nu på länk till grossist.se. Vi är en grossist för i första hand begagnade styrketräningsredskap, begagnade gymprodukter och i andra hand nya och begagnade skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor, träningsbänkar till crossfit tillbehör samt kompletta Gym, begagnade Gym och i tredje hand nya gymmaskiner och funktionella träningsredskap.

Slag1Gymauktioner premiumlistad på Grossist.se

Kompletta begagnade gym, begagnad gymutrustning, Löpband Precor i nyskick., Crosstrainers, Motionscyklar & Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna:

Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Eleiko, Body Bike & GrandMaster by GymPartner. Största Gymleverantörerna i Världen

Våra nya gymprodukter kommer från GrandMaster by GymPartner, Ziva, Eurosport, Bodytone & Allstrength.
Komplettera ditt gym,företagsgym eller hemmagym med maskiner och redskap i hög gymkvalitet. Vi har alltid 5-6 kompletta gym i lager och 1000-tals nya gymredskap för omgående leveranser.

Vi på Slag1Gymauktioner har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.

Slag1Gymauktioner’s erfarna Gym & Motionkonsulter runt om i Sverige.över 100 års erfarenhet av att driva och starta gym :

1. Slag1Gymauktioner Göteborg. Martin Börjesson 076-3933057 välkommen
Ejdergatan 12
416 68 Göteborg

2. Slag1Gymauktioner Mölndal. Dan Hamlet 070-8789400 
Nämndemansgatan 17
431 33 Mölndal

Så vad väntar du på?

Martin ”MaXimus” Börjesson, som har Personlig Träning På Ånäskliniken, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten.

Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym. Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar.

Hej, jag är småföretagare, personlig tränare och designer i Göteborg, Sverige. Jag är ett fan av gym, affärer och design. Mer innehåll kommer snart! 🙂

Under tiden kan du hitta mig  här  eller på  about.me

Några av Martin Maximus & GymDigital’s domäners resultat

 1. GymPartner.nu Domänraiting DR 58

Glöm inte att kontrollera dem! De kommer att ge dig konkreta exempel på de tidigare projekten de har arbetat med, de företag de har betjänat och vilken typ av kunder de har arbetat med.

Detta spelar en viktig roll för att bekräfta dessa företagskompetens och expertis samt stöd som bevis på deras förmåga att ge resultat.

Varje pålitligt SEO-företag i Sverige förstår att för att vara effektiva i SEO-branschen måste de använda korrekta resurser och verktyg.

Alla företag i vet detta, men du bör kolla två gånger för att ta reda på att de potentiella byråerna du väljer följer dessa regler.

Verktyg som vår byrå använder

 • Ahrefs
 • Gymkarta SEO
 • Ahrefs SEO-verktyg
 • Yoast SEO
 • Moz SEO
 • Rank Math
 • Inrikta dig på högkvalitativ trafik
 • Bestäm exakta trendsökord
 • Hitta trasiga SEO-länkar
 • Identifiera tekniska fel
 • Granska omdirigeringar
 • Hitta långsamma sidor osv.

Massageterapeuten MaXimus

Priser hos Maximus 

Bli en största vinnare 

Läs nästa artikel

Gym Inne och Ute – Våra verksamheter i Göteborg

TRÄNA MUSKLERNA – RENA HÄLSOKUREN

FAIR PRICE OCH FRAKTFRITT

Slag1Gymauktioner har öppnat Sveriges Största Secondhand för Gymutrustning…..

Varför leasa eller hyra företagsgymmet?

Nyinkommet komplett Gym

GymMarknadens ”Sommarnyheter” & skvaller

”Hatten av” för våra kollegor och konkurrenter Apiro sport

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*