21 november, 2019
Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne

Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne

Begagnad gymutrustning i Skåne hos Conny på Slag1Gymauktioner Skåne

Slag1Gymauktioner presenterar Conny Stålnacke ny gymkonsult

Conny har varit i gymbranschen sedan -97 då han började som Marketing Manager på Gymleco.  Conny som tidigare elitsatsade på kroppsbyggning tillsammans med ett stort intresse för ergonomi och utbildning i konstruktion har han varit involverad i att utveckla och designa träningsutrustning under ett decennium.

Ledande gymleverantörer

Conny varit verksam och arbetat på flera ledande gymleverantörer i Sverige såsom Nordic Gym, Pulse Fitness, Apiro Sport, Gymtorget & nu på Slag1Gymauktioner.

Där hans mångåriga erfarenhet och mitt stora kontaktnät kommer väl till nytta.

Conny har levererat allt från stora kompletta anläggningar till hemgym och sköt installation & service.

Conny är utbildad i service av konditionsutrustning och har utfört service på flertalet av de stora märkena på marknaden. Slag1Gymauktioner’s ägare Martin Börjesson lärde Conny känna redan 1997 som extemt erfaren gymägare och driven affärsman, de har hela tiden varit goda vänner och haft kontakt.

Det ska bli oerhört kul och spännande att fungera som Gymkonsult på Slag1Gymauktioner Skåne, säger Conny.

Vänd dig med förtroende till Conny om du hitta begagnad gymutrustning i Skåne.

Du hittar min GMB här

Värderingsman och gymgolvläggare

I Connys arbete har han även värderat utrustning och köpt in konkursbon.
Det har blivit många sena nätter framförallt då han själv har lagt 1000 tals kvadratmeter med gymgolv runt om i Sverige.

Du hittar Conny Stålnacke här

Sanering och Kemkonsult

Conny är utbildad kemkonsult och är specialist på sanering och underhåll framförallt av våtutrymmen, brandsanering, fasad & tak sanering/ underhåll, så han kan även konsultera er i skötseln av Er anläggning.

Conny är nog en av få som tömt större anläggningar själv med hjälp av en pirra men det kommer nog inte att ske igen?!

Du hittar han här

Hitta Begagnad gymutrustning i Skåne

Conny kommer att sälja och installera ny och begagnad gymutrustning i Skåne. Slag1Gymauktioner Skåne skickar från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal: Kompletta begagnade gym, begagnad gymutrustning, Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar & Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Hitta begagnad gymutrustning i Skåne hos Conny Stålnacke. När du köper ny utrustning till ett helt gym kostar det en hel del pengar och bara invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på Slag1Gymauktioner hjälper gärna med alternativa lösningar med begagnad gymutrustning i Kalmar som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan Slag1Gymauktioner Skåne hjälpa mig?

Vi på Slag1Gymauktioner Skåne har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att vända dig med förtroende till https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner genom mig då detta är Connys specialitet.

Kontakta våra Gym & Motionskonsulter runt om i Sverige här

SEO Expertis inom dessa områden. Martin Maximus SEO och GymDigital erbjuder SEO för alla dessa typer av företag och Gym i Göteborgs-området:

  1. Arbeta med ett SEO-team med erfarenhet
  2. Enormt specialiserat relationsnätverk
  3. Lokal SEO expertis
  4. Mer sammansvetsade SEO-grupper
  5. Kostnadseffektiv SEO
  6. Nr: 1 SEO-byrå i Sverige för Gym och kliniker

Varumärkets platsannonser från olika källor, inklusive Google Jobs, kan användas i Brand SERP.

Fler artiklar om duktiga SEO-Experter

 

Några av Martin Maximus & GymDigital’s domäners resultat GymPartner.nu Domänraiting DR 58 Glöm inte att kontrollera dem! De kommer att ge dig konkreta exempel på de tidigare projekten de har arbetat med, de företag de har betjänat och vilken typ av kunder de har arbetat med. Detta spelar en viktig roll för att bekräfta dessa företagskompetens och expertis samt stöd som bevis på deras förmåga att ge resultat. Varje pålitligt SEO-företag i Sverige förstår att för att vara effektiva i SEO-branschen måste de använda korrekta resurser och verktyg. Alla företag i vet detta, men du bör kolla två gånger för att ta reda på att de potentiella byråerna du väljer följer dessa regler. Verktyg som vår byrå använder Ahrefs Gymkarta SEO Ahrefs SEO-verktyg Yoast SEO Moz SEO Rank Math Inrikta dig på högkvalitativ trafik Bestäm exakta trendsökord Hitta trasiga SEO-länkar Identifiera tekniska fel Granska omdirigeringar Hitta långsamma sidor osv.

 

opengym

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…
Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

 

 

1 Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Uppgradering av Cardiomaskiner-P80 konsoler med Preva. GymPartner ⋆ december 6, 2019 (23:18)

    […] Hitta begagnad utrustning i Skåne  […]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*