29 november, 2019
Öppna eget Gym?

Öppna eget Gym?

Öppna eget Gym?

Att du hamnat här betyder att du sannolikt har mer eller mindre konkreta planer på att öppna eget gym.

Vi hjälper dig gärna med att ta fram en skräddarsydd produktmix av träningsmaskiner samt övrig träningsutrustning, anpassad efter ditt tilltänkta klientel.

Vi erbjuder även lösningar inom allt från belysning till passersystem för ditt gym.

Vi rådgör gärna, men vi kan inte garantera lönsamheten i din affärsplan. Vi rekommenderar att börja med att utvärdera det potentiella kundunderlaget geografiskt samt utifrån områdets (eller organisationens) demografi. Slag1Gymauktioners kompletta gym just nu

Några generella riktlinjer när du ska öppna gym:

 • Ju smalare nisch gymmet har, desto större kundunderlag (storstad) krävs.
 • Kunden är beredd att färdas längre om nischen är unik inom regionen.
 • Överskatta inte gymmets räckvidd. 10 minuter transport till lokalen är max, om inte inriktningen är unik. Tänk på parkeringsmöjligheter om dessa 10 minuter ska ske med bil.
 • Välj det träningssegment du brinner för!
 • Val av träningsmaskiner och gymutrustning

Val av träningsutrustning när du ska öppna gym

Detta är helt beroende på gymmets inriktning. Vi har byggt allt ifrån rehabcenter till yogastudios. Det viktiga är rätt sammansättning av gymutrustning för den tilltänkta kunden! Här kan vi verkligen bidra med vår kompetens, då vi har lång erfarenhet av att anpassa utbud efter olika klientel som Öppnat eget Gym. Kvalitén på gymmaskiner och träningsutrustning visar sig framförallt efter tid.

Är kundbasen stor och ett löpband är tänkt att rulla åtta timmar om dagen krävs en helt annan kommersiell kvalité än det prissegment som ett mindre källargym hade klarat sig med.

Slag1Gymauktioners Gymkonsulter har många års erfarenhet av att bygga gym, och vi sätter stolthet i att vara helt transparenta när det kommer till rekommendationer kring utrustning.

Vi Gymkonsulter erbjuder olika prissegment, men samarbetar alltid med de leverantörer som erbjuder bäst kvalité inom respektive segment.

SEO Expertis inom dessa områden. Martin Maximus SEO och GymDigital erbjuder SEO för alla dessa typer av företag och Gym i Göteborgs-området:

 1. Arbeta med ett SEO-team med erfarenhet
 2. Enormt specialiserat relationsnätverk
 3. Lokal SEO expertis
 4. Mer sammansvetsade SEO-grupper
 5. Kostnadseffektiv SEO
 6. Nr: 1 SEO-byrå i Sverige för Gym och kliniker

Varumärkets platsannonser från olika källor, inklusive Google Jobs, kan användas i Brand SERP.

Fler artiklar om duktiga SEO-Experter

 

Några av Martin Maximus & GymDigital’s domäners resultat GymPartner.nu Domänraiting DR 58 Glöm inte att kontrollera dem! De kommer att ge dig konkreta exempel på de tidigare projekten de har arbetat med, de företag de har betjänat och vilken typ av kunder de har arbetat med. Detta spelar en viktig roll för att bekräfta dessa företagskompetens och expertis samt stöd som bevis på deras förmåga att ge resultat. Varje pålitligt SEO-företag i Sverige förstår att för att vara effektiva i SEO-branschen måste de använda korrekta resurser och verktyg. Alla företag i vet detta, men du bör kolla två gånger för att ta reda på att de potentiella byråerna du väljer följer dessa regler. Verktyg som vår byrå använder Ahrefs Gymkarta SEO Ahrefs SEO-verktyg Yoast SEO Moz SEO Rank Math Inrikta dig på högkvalitativ trafik Bestäm exakta trendsökord Hitta trasiga SEO-länkar Identifiera tekniska fel Granska omdirigeringar Hitta långsamma sidor osv.

opengym

Slag1Gymauktioners Gymkonsulter erbjuder rådgivning, installation, samt service inom gym. Givetvis tillhandahåller vi även ett komplett utbud av träningsutrustning och träningsmaskiner. Vi samarbetar endast med ledande leverantörer inom respektive prissegment. Vår målgrupp är framförallt företag och organisationer, men vi hjälper även privatpersoner vid större beställningar.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*