Starta gym – Funderar du på att starta ett eget gym?

Våra erfarna Gym & Motionkonsulter

Slag1Gymauktioner Göteborg.

Martin
076-3933057
Ejdergatan 12
416 68 Göteborg

Slag1Gymauktioner Stockholm

Jimmy Johansson
070-6101711
Annelundsstigen 5
139 36 Värmdö

Slag1Gymauktioner Örebro

Lars Malmsjö
076-2490988
Tvärgatan 7
693 31 Degerfors

Slag1Gymauktioner Mölndal

Dan Hamlet
070-789400
Nämndemansgatan 17
431 33 Mölndal

Slag1Gymauktioner Skaraborg 

Åsa Zandelin
073-0404910
Gudhemsvägen 9
52132 FALKÖPING  

Slag1Gymauktioner Halland

Birgitta Wahlgren
070-8453131
Viskastigen 39
432 67 Veddige

Slag1Gymauktioner Kalmar

Jimmy Olsson
070-7141210
Rigavägen 3
393 56 Kalmar

Slag1Gymauktioner Umeå

Lars Norberg
070-3480298
Skolgatan 2
91332 HOLMSUND

Slag1Gymauktioner Skåne

Anna Berg
0732-454264
Tågarpsvägen 363
268 76 Tågarp

– Vi har samlat tipsen som hjälper dig lyckas –

Starta eget gym

Att starta gym kan kännas som en omständlig och krånglig process om du inte startat gym tidigare. Som nybörjare kan det kännas tryggt att ha en erfaren leverantör som kan guida dig rätt på vägen mot ditt egna gym. Därför har vi samlat några användbara tips för dig som funderar på att starta gym men inte riktigt kommit igång ännu.

Ett viktigt steg för dig som planerar att starta gym är att definiera en budget. Budgeten du har att använda, när du är på resan mot att starta gym, fungerar som ett ramverk och underlättar din kontakt med potentiella leverantörer. Om du har en budget att utgå ifrån, när du ska köpa in träningsutrustning, är det också viktigt att utgå ifrån dina kunders behov. Varför kommer de till ditt gym? Vilka förväntningar har de av den utrustningen som du ska köpa in?

Utifrån vår erfarenhet av att ha drivit många gym och samarbetat med flertalet gym och atletklubbar har vi sett att det är viktigt att de som tränar på ditt gym får ut maximalt av sin träning genom den utrustning som du väljer. Därför är det viktigt att dina kunder har tillgång till utrustning som i högsta möjliga utsträckning möjliggör träning för hela kroppen.

Köp inte nya och för många gymmaskiner till uppstarten.

Om du redan har hittat en lokal för ditt starta gym-projekt är du på god väg. Dock kan många som startar gym för första gången uppleva utmaningar med hur man på bästa sätt optimerar ytan i lokalen. Dels bör man tänka på hur många maskiner och redskap som ska samsas och dels bör man räkna ut hur mycket utrymme det behövs mellan maskinerna för att det inte ska kännas trångt och påverka träningsupplevelsen negativt. En bra leverantör av träningsutrustning ger dig rekommendationer på hur maskinerna bör placeras på den yta du har att tillgå när du köper in utrustningen. Det ger dig rätt verktyg för att fler ska kunna använda ditt gym samtidigt.

Har du drömmen om att starta eget gym men inte riktigt vet var du ska börja? Du är välkommen att kontakta oss på Slag1Gymauktioner för rådgivning, planering, inköp och leverans samt invigning av ditt gym. Vi kan hjälpa dig med hela processen eller enstaka delar av den. Välkommen till ett förutsättningslöst möte i vårt showroom i Mölndal söder om Göteborg eller hos Jimmy på Växer Gym i Kalmar.

.https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Att köpa ny utrustning till ett helt gym kostar en del och invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på Slag1Gymauktioner hjälper gärna med alterativa lösningar med begagnade gymmaskiner som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan Slag1Gymauktioner hjälpa mig?

Vi på Slag1Gymauktioner har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…